Monday, July 18, 2011

039: X-Wishlist ^_^

Muaaaahahaa ^_____^

Happy happy happppppy!
Akhirnya semua yang ada di wishlist terkabul sudah!

MS Scoring Board memang tak susah nak cari sebab new product dan masih dikeluarkan oleh EK Success, dan alhamdulillah jumpa di Scrap-n-Crop dengan harga yang sangat mangat berbaloiii! Apa lagi, teruslah sambar satu, yeaaaay! ^_^

Warnanya cantik, sangaaaat puas hati. Memang dari pertama kali tengok dah jatuh cinta. Compare dengan Scor-Pal yang agak agak agak mahal >.< Errr, harga dekat Malaysia jek hampir 200RM??? Oh tidak! Hehehee...

Anywaaay, sangat sayang dengan MS Scoring Board ni! Hasilnya rapi dan halus.
Juga dah berjaya HASUT my soul sister beli jugak, hahahaaa *^_~*



Dan dan dannnnnnnn!

MS Drippy Goo Punches >___<
Dah hampir putus asa mencari ia ke pelosok dunia, huhuhuuu...! Sebab di official websitenya cakap: This product has been discontinued (T_T)

Tp entah mcm mana sedang duk browsing dikala boring boran, akhirnya jumpa jugak for the last stock! Click click click, bismillah, terus beli ^_^ 

Punya berdebar nak tuggu sampai ke tangan. Beli 13 Julai, Alhamdulillah today on 19 Julai dah sampaaaaai ^_^ Haaapy 9.7 skala richter!


Tunggu yeaaa hasilnya kenapa saya sangat sangat sangat nak Drippy Goo punches ni ^_^*

No comments: