Wednesday, February 20, 2013

The Guestbook

3 comments:



Pssst, sangat terpaksa gigih untuk lekatkan very very very small pearl tu satu persatu huhuuk.
Puas hati dengan design yg simple, harap pengantin pun berpuas hati ^^


Thursday, February 7, 2013

Pre-order for Quilling Tools & Quilling Paper

5 comments:

Terms & Conditions

*the order must be made by filling up this form with complete and accurate details. pre-order are now open until 10 february 2013.
*delivering process will only be made on 25 February 2013.
*all the price are included with postage charge. 
*all payment must be made in our CIMB account. the account number will be given (via email) along with the quotation once we have receive your order details.
the payment must be made within 24hours after the quotation have been sent to you. if the payment is not done within this period, the orders will be automatically canceled.
*any inquiries?, feel free to email me at solehah.muhammad@gmail.com

Starter Pack | RM60
*Slotted Tools
*Mini Circle Sizer
*Mini White Glue
*3 random pack of Quilling Paper (100pcs)

 Slotted Tool | RM10

Quilling Paper 80gsm 5mm | RM10 
*100pcs each color per pack

happy shopping and happy quilling! ^^


Monday, December 3, 2012

Pastel Rainbow!

3 comments:
SEPULUH hari out-station ke Johor untuk Expo Buku Islam 5, ooooh!

Sebab tak boleh nak expect sama ada expo dapat sambutan ke tak, so saya prepare saja lah untuk packing semua tools dan material untuk menjahit buku :)

Ternyata expo kali ni kurang sambutan daripada expo-expo yang lalu. So ada banyak masa untuk menjahit, hehee. Jahit jahit dan jahittttt sampai patah jarum hehee.

Inspirasi untuk kali ini adalah pastel rainbow! Aouuuch, sweet kan ;)
So enjoice!



*001
*Handmade-binding Diary 
*Japaness cotton cover 
*Blank rainbow pastel color paper inside 200pages 
*Kettle Stitch binding style 
*Repeat design

*002
*Handmade-binding Diary 
*Japaness cotton cover 
*Blank white paper inside 100pages 
*Kettle Stitch binding style 
*Repeat design

*003
*Handmade-binding Diary/Notebook
*Japaness cotton cover 
*Blank rainbow pastel color paper inside 200pages 
*Kettle Stitch binding style 
*Repeat design

*004
*Handmade-binding Diary/Notebook 
*Japaness cotton cover 
*Blank white paper inside 100pages 
*Kettle Stitch binding style 
*Repeat design