Thursday, October 27, 2011

048: Wedding Guestbook

Bleegh! Bersawang belog! Hohohoo..

Saaaaaaaaaaaaaangat sebok sekarang. Memang tak dan nak layan kertas, gam, riben, punches, ink, stamps dan semuanyaa (T_T) hiiiks

Cari² masa pun tak jumpa. Adeeh!

Tapi last week ada orang minta buatkan quilling atas wedding guestbook. Katanya, semua quiller lain dah tutup order. Waaah, lajulah bizz para quiller semua mcm ni ^_^ Amieeen!

So, sebab dah lepas dateline majalah, maka, sempat jugaklah curi² masa siapkan tempahan ni. Haaaih, jari jemari ni dah lama tak asah untuk menggulung. Lama jugak nak warm-up hehehee ^_^ Tiga, empat design buat rombak balik.

Alhamdulillah, nilah final design quilling untuk wedding guestbook Diana ^_^

Actuallay saya hanya buat quillingnya saja. The guestbook tu Cik As lah yang buat. Diana beli pada Cik As dan kemudian Cik As pos pada saya dan bila dah siap saya pos kepada Diana.

Harap, Diana berpuas hati ^_^


Simple saja. 
Tak mampu nak proses otak untuk quilling yang sarat-marat hohoo..



Personally, saya suka bunga kecik² ni. Comel. 
Membuatnya pun senang dan mengasyikkan hehee ^_^



Aset peribadi ni, buat swirl, hahahaaa ^_^



Ceh konon, efek² 3D lah! ^_^
Harap² sampai ke tangan Diana, tak penyeklah dia. Hohoo!



7 comments:

SUGANTHI said...

very pretty!!

SUGANTHI said...

very pretty!!

NĂ¡gela said...

So beautiful!

chillin with Quillin said...

sooo gorgeous, love the design and colors!!!
Paula

kiddo said...

So beautiful! Love the color combo and flowers!

Anonymous said...

Just a little sharing..
Hereby I notice about 3D Animation Quilling Film expected coming in cinema 2012...People who love quilling will love this movie..

Take a look here:
http://illusionmaya-studio.blogspot.com/

Nati said...

beautiful!!
Nati from Brazil
http://natiquill.blogspot.com