Sunday, October 24, 2010

Q007: Secangkir Kopi Buat Sang Sifu!

Ooooh! Sangat tak confident sebenarnya untuk taruk ini, terlebih untuk di berikan kepada SEORANG SIFU! ^_^ Tapi... Inilah saya apa adanya, hehee. Mohon Kak Lin mengerti ^_^

Haritu dah 'ikat janji' dengan Kak Lin untuk swap quilling card, yuhuuuu! Sebenarnya terjadi secara tak sengaja. Err, kalau secara sengaja mana berani saya, buat malu je kat Kak Lin sebab hasil quilling saya sangat biasa ^_^ So, terima kasih sosooo bunch to Kak Lin sebab sudi juga swap card dengan saya.

Sebab 'hobi' kita sama; MINUM KOPI, maka hanya kopi yang timbul masa nak buat card untuk Kak Lin, nges3. Taraaaaaaa...




Heee, Kak Lin jangan tengok dari sudut kreatifnya tau, sebab memang tak kreatif, huhuu. Tengok dari sudut hati laa, sebab ikhlas ni ajak Kak Lin gi minum kopi, sekali ngan ajak Cik As jugak ^_^ hehehee.

Harap akan dapat pos kad ni pada Kak Lin. Sebab tatau lagi bila dapat pos, maka terimalah entry ni dulu ea Kak Lin, tak pe kan? Err, ucapan kat dalam rahsia laa, nanti bila dah dapat kadnya, Kak Lin bacalah yee ^_^

9 comments:

As Ahmad said...

kreatifny kawanku sorang ni!!!!! :D sure kak lin suka gila-gila ^^

asma HazeLnut said...

cantik dan simple..kemas je.. =)

Ummu Solehah Muhammad said...

alaaaaamak! ada duo ASMA laaa ^_^

Dear Asma' : harap sgt kak lin akan suka, hahaa! tak suka, buat lain la nanti :p

Asma HazeLnut : thx asmaaaa ^_^

Noor Azlina Abdul Samad K. said...

OMG!!! Kak Lin suka bangat!!! Tak sabarnya nak dapatkan kad niiiiiii yayyyyy!!!! Solehah, pandainya you buat cawan dan piring ni....very very good idea! I just love it so much!!! Speechless!!

As...jangan jealous!!! hahahahah! *I am so notty* hehehe

Ummu Solehah Muhammad said...

KAK LIN: Alhamdulillah~ Kalau kLin suka, hehehehee~ Taruk cawan n piring depan mata, pastu tukarkan ia jadi gulungan kertas kLin, hahahaa! Inshallah akan sampai ke tangan kLin nanti! Thx kLin, sebab suka! ^_^

Miyyah said...

Wah! Cantiknya!

That's one huge quilling! Cantik! (dah 2 kali ckp ni). Selalu orang buat quilling kecik2 je, ni quilling kopi saiz XL.. hehe.. lovely!

@yue said...

salam solehah..

wah akak dh pulun baca blog ni..
sgt kreatif!!
mula² ingatkan guna reben..wahh tinggi ongkosnya..
rupanya kertas kaler di shred..ihikss..

gud job laling! lebiu ^_^

Cards by Cheryl said...

oh I love this one

Ummu Solehah Muhammad said...

Kak Miyyah: Time kaseeeeh ^_^

Kakak Ayue: Lebiu too kakak!

Cheryl: Thx ^_^