Friday, July 1, 2011

036: You {Give} Me {Give} You

Wewwww! Happy dapat ber-swap quilling card dengan Kak Jaja ^_^ Penat jugak lah otak pikir apa tema nak bagi kat Kak Jaja ni. Dan dengan tak sengaja terfikirkan marshmallow sbb Kak Jaja pon kiut macam marshmallow hehehee ^_^

Dan sekali gus nak merasmikan Flower Burst puncher dari EK Success, yeaaaay! So Kak Jaja dapatlah kad perasmi puncher tersebut. Emmm, love so much the puncher. Cantik dan nampak classic ^_^ Sebab sangat excited dengan puncher tersebut, so dengan envlope pun di decorate oleh hasil puncher tersebut, muhahahaa ^_~

Jommm, layan...



Cantikkan envlope tu??? Hehehehee..



Dan ini adalah card dari Kak Jajaaaaa!
Sangat cantik dan elegant look gitu, suka taaaau ^_^


Malaysian Flower tu mmg awesome, perfecto la Kak Jaja buat!

Dan Kak Jaja siap bagi stand dia lagi, awwwm! Suka suka suka!
Cuma sedikit sayang sebab kad sedikit kemek² mungkin sebab masa perjalanan dalam pos kut. Tapi anyway, sangat suka.


Tengkiuuuu Kak ^_^

Len kali buleh bagi lagi hehehehee ^_~




2 comments:

Divya said...

WOW! This is truly gorgeous...

chillin with Quillin said...

Gorgeous cards, really love the flowers and the bright colors, fantastic!!!!
Paula