Wednesday, July 6, 2011

037: Little Thanks Project

Salam dan hi semuaaa ^_^ 

THANKS selalu sudi singgah di My Quilling Soul hehehee *^_~* Masa selalu suntuk untuk kerap update huhuhuu. Tapi hari tu lepas dapat beberapa pack clear stamps yang cantiiiiiik, balik rumah terus buat the little project ni. Actually ada dua tag, tapi satu dah beri pada orang dan tak sempat nak snap gambar, jadi cuma tinggal satu ^_^



Ini adalah ribbon storage saya! Hahahaa, power tak punya malas >.
Bila dah siap project selalu malas nak gulung balik semua ribbons dan bila dah malas, humban je semua dalam bekas tu dan paksa dia tutuppp arghhh! Hahahaa!
Sampai one day dah tak boleh nak tutup, biar kan ajelah dia terburai, hehehee ^_^


Tapi satu hari yang magic, telah terjumpa menda ini yang bernama Ribbon Spooler.
Huhuu, namanya pun hari yang magic, jadi sangat sangat lupa TERBELI di online shop mana. So, kalau ada yang berminat, bolehlah google yek, sorry!
Hasilnya pun magic kan?

Hahahaa!
Bahagia jek hati bila tengok ribbon tersusun rapi macam ni. Auum!



Last but not least...

Untuk sesiapa yang baru nak kenal dalam dunia Quilling, boleh join my workshop pada Sabtu depan (16 Julai 2011)
Jangan risau kalau tak da basic atau tak da tools, sebab semuanya akan diberikan pada workshop tersebut! Waaa, bestkan? ^_^

Soo, hurry-up untuk reserve tempat!  
Sebab terhad kepada 7 peserta sahaja ^_^

Boleh email ke solehah.muhammad@gmail.com
atau SMS ke 0173064286 untuk booking tempat kei.



1 comment:

antara said...

meriahnye ribbons! ^^