Tuesday, November 8, 2011

049: October Girls

Dalam hidup saya, kebanyakkan kawan karib adalah lahir dibulan Oktober. Bulan Oktober tahun 2011 ni hanya dapat membuat 2 saja kad untuk dua orang kawab karib yang dekat (senang nak capai?) hahaa! Dua orang lagi yang jauh, hanya mampu wish di alam maya saja. Mm -_-,

Ni pun buat dengan sangat rushing, sangat simple huhuu -_- Semoga mereka sukalah hendaknya ^_^

Ini untuk Cik Asma' Ahmad Bahari
Comel tak landak kecit tu men gitar biru sambil giget mawar merah? ^_^ Awww!








Ini pulak untuk Cik Noradila Nasaruddin
Kitty ni pegang surat cinta kuning ada love merah² ^_^* Dan pakai munger comel dekat telinga.




Aku harap, korang berdua sentiasa dalam RAHMAN & RAHIM ALLAH. Murah rezeki, dilapangkan masa, dicepatkan jodoh yang baik, dipermudahkan semua urusan akhirat & dunia.

TQ sebab sudi jadi kawan aku. TQ untuk semuanya yg terlalu banyak aku nak listkan dlm kad dan kat sini. Cayang korang BANYAK! ^_^

Happy Birthday Girls!


1 comment: