Tuesday, July 19, 2011

040: God Dear, Bless This Home, Aameen!

Addicted! Hahahaa! ^_^

Sampai rumah dah malam, tetap rasa nak buat postcard lagi menggunakan distess ink walaupun sebenarnya mata sudah layu melayu. Alhasil...

Posisi postcard tak balance, hahahaa. Stamping habis comot momot, hiksss!

Tapi takpe lah, tayang jugak ^_^


Kali ni menggunakan Old Peper Distress Ink. Cantik kan warnanya? Vintage gitu ^_^ I loike...
Ni adalah distress ink pertama saya, huhuu. Beli masa di Jakarta, dan harganya mahal sekaaaaaaaali. Bila tahu harga sebenar distress ink, rasa menyesal beli yang ni. Tapi takpelah, kira² pengalaman la kan ^_^

Apalah yang saya fikir sampai tak balance gitu hasilnya hahaa!



Stamp HOME berkenaan, sama beli dengan stamp BELIEVE hari tu di Crafty Heart Online Store ^_^
Kali ni pakai Artnic Black, haaa, lebih jelas memang hasil stampnya tapi tapi tapi, mcm tak lawa la pulak kan? Macam lebih lawa pakai Memento Black plak.

Stamp bunga bunga adalah dari Martha Stewart. Classic kan? ^_^* Sukaaa! Nampaknya nanti kena try buat yang menggunakan Memento Black...

Stamp BLESS THIS, lupa beli di mana?! Haaaish! Ke beli di Crafty Heart juga? Huuk...

Err, blog My Quilling Soul penuh dengan hasil "Stamping Soul" 
?
Hahahaa!

^______^*



No comments: