Saturday, June 4, 2011

035: Buzzy Bee! Buzzy Me!

Ooh my poor blog! Jarang sangat update, tsk! Masa masa masaaaaaa, tak ada!
Ber-craft pun curi² masa (T_T)

Yellow-Pink Love Theme
Sangaaaat heart card stock tersebut. Beli masa di Indonesia. Sayang nak guna sebenarnya tapi kalau tak guna, rugi pulak.

Pink-Violet Flower Theme
Bunga Daisy yang manisss. Nyuuum nyumm  ^_^*
Heart dengan hasil puncher Martha Steward tersebut! 
Flyyy flyyyy flyyyyyyyy...

White-Pink Big Love Theme!
Heart dengan big love quilling itu!
Sepuluh kali buat baru jadik :') hahahaa..!

Btw, tiga cards di atas ni semua adalah card tempahan untuk Hari Ibu yang lalu ♡ Happy Mother's Day!


Owwwwh, what a messy table! >.< Ignore it!
Sangat excited buat card ni lepas dapat clear stamp Buzzz Bee tu 
Kesian semua ink-ink saya yang jarang diguna, hukhuuuk...

Ini adalah Vintage Hat v2, grey in color.
The first one, boleh tengok di sini ^_^

Last but no least...
Lots of love bookmarks 

2 comments:

chillin with Quillin said...

Gorgeous work, love the backgrounds on the first 2 cards!. love your quilling!!!
Paula

Nágela said...

Very cute.
I love it!
A good week!