Monday, January 10, 2011

Q019: Indonesia???

Saalam alls!

Huhuu, bercinta nak upload gambar for this project! My modem menunjukkan prestasi kerja yang sangat tidak bagus >.< arghhh! Akhirnya ter-upload juga! Err, mungkin project kali ni boleh di beri nama INDONESIA ^_^ hehee, sebab dia berwarna merah-putih!

Motif? Tak ada, saja nak try kombinasi warna putih dengan warna lain. Dan i will buat beberapa lagi project dengan kombinasi warna putih ni, suka lah! ^_^ Mm, ini bukan bookmarks mahupun card. Ini hanya sebuah hiasan, dan mungkin mahu di framekan.

Kalau you all tengok all my project, yang corner dia round tu semua di potong pakai patterned sciccor. Hmm, sangat berharap dapat beli rounded corner punch seperti dalam my craft wishlist >.< psssst, actually saya dah booking the rounded corner punch tu hehehehee, tapi tak dapat yang McGill, dapat yang EK Success. Tapi rasanya yang EK punya lagi bagus sebab dia ada handle untuk punch. What ever! Yang penting tak sabar nak memilikinya *^_^*

Ok, jom layan gambar ^_^



..first time buat pattern bunga macam ni, nampak macam antik juga ^_^ ehem, memang cantik! ~_^



..first time juga buat putik bunga yang warna merah tu, hehee [putik bunga??? hahaa, what ever!]



..errr, saya suka bila buat quilling, dia tak datar je, mmm, macam ada terkeluar sikit tu ^_^ hahahaa! look weird?

..the result

7 comments:

Regina said...

I love it!!! You did a creative and very elegant job!
Have a marvellous week!
Regina

Njeri said...

I love this- so beautiful!

chillin with Quillin said...

Beautiful art,you are gifted!
Paula

Divya said...

Amazing work, i like color combination... :-)

mariah said...

salam.. nk bertanya dikesempatan ni -- buat bentuk bunga2 timbul tu (quilling) guna bahan ape? kertas biasa je ke? and mcm mana nk lekatkan.. berminat juga ye.. apepun, tahniah atas usaha yg menghasilkan kecantikan dan kepuasan ...

Solehah Muhammad said...

salam :) ya guna kertas saja dear mariah..lekatkan guna gam..cubalah..

artnash said...

salam..sangat kreatif dan berseni..