Saturday, November 6, 2010

Q011: Masquerade Mask

Sangat boring. Selalu tinggi hasrat nak buat eksperimen Quilling tapi selalulah juga malas, hahaa! So, buat The Cute Flower tu banyak banyak [ahaa, tak banyak mana pun] dan buat bunga kelopak tajam tajam tu banyak banyak jugak. Lepas tu dah no idea nak taruk kat mana. Tiber, akhirnya jadi hiasan dekat Masquerade Mask ni okei ^_^

Aah, maaflah, tak kuasa la pulak kan saya nak bergambar pakai Masquerade Mask tu kan, hahaa!

Err, sebenarnya saya memang suka tengok Masquerade Mask! Dan pernah bercita cita nak kumpul buat kolelsi. Tapi... Satu pun saya tak pernah memiliki, hahaa! So, this is my first Masquerade Mask. Agak, boleh la nak frame kan? *^_^*

Err, habis my oval pearls tau! Uhuhuuk!

Check it out Quillies! [Aww, comel tau panggil Qullies] ^_^





Uppps, ni hanya gambar menumpang kasih. Amacam, malas tak saya? Pertama, malas nak mengemas meja lepas ber-Quilling. Kedua; malas nak simpan segala strips tu! Jadi, buat ampaian, gantung sudah! Hahaa.

Tapi saya mempunyai hasrat untuk gantung elok elok macam Patricia Caputo punya Studio *^_^*

7 comments:

pianist pianos :) said...

tatak, lawa gileeeeeeeee ^^ tengah tunggu yg 9A punye, hee ><

Joy said...

so sweet :D

As Ahmad said...

SO SWEEET!!!! >..< kamu selalu buat aku tertunggu next entry. objek apa lagi yang akan SS ak ni buat ye? hee~ ak suka bunga yang tajam² tu, and hey the mask looks really really elegant and adorable!! :D

Сузана Илић said...

Oh, what a beautiful piece! Lovely!
Suzana

Solehah Muhammad said...

thx suzana ^_^

mangosteenskin said...

solehah, kalau penuhkan ruang kosong tu dengan quill bagaimana ya?

Anonymous said...

mcm mne nk dpt kan kertas warna yg menarik utk quiling, selain yg terdapat warna kt pasaran