Friday, November 5, 2010

Q010: Happy Diwali!

Siryes dah lama tak lihat sambutan Diwali! Sejak duduk di sini [baca: Indonesia]. Ooh, sangat tidak banyak orang yang beragama Hindu. Kalau terjumpa dekat mall, kadang rasa macam pelik, hehehee. Tak macam di Malaysia, mungkin 1/4 dari penduduk Malaysia beragama Hindu kan? ^_^ What ever!

Kadang, saya suka lihat perayaan Diwali sebab mereka penuh dengan warna dan cahaya. Meriah tau! So, jom layan simple card with Diwali theme ^_^






Sangat suka [syok sendiri] lihat api dan tapak pelita tu saja. Hanya itu! Hahahaa, decoration pada body pelita sangat biasa. I've no idea.

Psst, pencahayaan kurang baik hari ini jadi, gambar agak malap. Cuba mem-bloom-kan dengan PhotoScape, takat ini sajalah yang mampu ^_^

Ehem, rasa nak buat lagi satu, hahaa!

3 comments:

MaRdHatILLah(Fatahiyyah) said...

semoga terus sukses

nadia said...

suka yang api..

nice :)

Noor Azlina Abdul Samad K. said...

WOw! Cantiknya....this year Kak Lin tak sempat nak wat kad untuk Deepavali huhuhu....