Monday, October 15, 2012

Yellow Roses For My True Love

Guestbook ni sepatutnya siap minggu lepas, tapi minggu lepas terpaksa overtime untuk kejar dateline kerja di office so terpaksa pending, fuuuh fuuh! Jenuh nak siapkan. Jenuh perah otak! Namploh kali rombak design huhuhuu, alhamdulillah dah dekat jam² 12 malam puas jugak hati dengan design ni ^_^

Mula² nak taruk bunga² kecil dekat swirl² tu tapi dia jadi tenggelam sebab the swirls tu pun warna kuning. Mujur stok pearl masih ada heheee. So bila ganti dengan pearl nampak lebih berseri hehee ^_^

Ayn & syam ni adalah kawan masa sekolah menengah dulu, tahniah korang! Semoga bahagia selamanya..

Btw korang, jangan lupa join Give-a-Way sempena ulangtahun ke-2 My Quilling Soul tauuu! Hadiah menarik! Ada 3 pemenang yg akan dipilih! ^_^






Yellow Roses For My True Love

Love was a beautiful yellow rose growing on a bright summer's day,
You picked it with a smile and with your love, you placed it in my hand,
I treasured it and nurtured it, calling it my own,
Never knowing, never seeing~ for love had thorns unknown..

We spoke of forever and all we wanted to share, to see,
We spoke of the pain in our hearts, our joy and our strife,
We shared a dream of distant places~ a walk upon the sand,
Now memories are all I carry~ and I cannot understand..

Let me recall the moments that we danced, that we loved,
For memories shine so bright with promise, as bright as the sun above,
They block the pain of my wounds in rays which blind my tears,
They remind me that love is endless, when these tears fall for my love.

(March 1, 2001)