Sunday, October 28, 2012

Give-a-Way My Quilling Soul!






Assalamualaykum & haaaaaaaai ^_^

Sempena ulang tahun yang ke-2 My Quilling Soul, akhirnya dapat juga buat Give-a-Way untuk semua follower dan juga BAKAL follower, hehee ♥

By the way, thanks for the support selama ini walaupun MQS jarang² update. Semoga dengan peningkatan usia MQS ni, nanti owner akan lebih kerap update dengan idea dan hasil yang lebih kretif, hehee ^_^

Sebelum menghantar penyertaan untuk Give-a-Way ni, pastikan anda adalah telah LIKE page MQS supaya nanti mudah nak follow-up, manalah tau menang kaan ^_~

So, caranya adalah: ANDA cuma perlu send PM kepada MQS tentang:

Adakah anda memiliki DIARI? (Ya / Tidak)

1- Jika YA, sila tuliskan:
a) kenapa anda menulis diari?
b) gambarkan secara visual diari anda (contoh: saya jadikan buku latihan sekolah je sebagai diari saya. ATAU, setiap tahun saya mesti akan membeli diari dari Moleskin untuk mencatat rutin kehidupan saya)

2- Jika TIDAK, sila tuliskan:
a) kenapa anda tidak menulis diari?

MUDAH tak?! ^_^

Jawapan anda mestilah tidak kurang daripada 50 patah perkataan. Lebih tak apa, asalkan jangan buat novel sudah hehehee ^_~

Tarikh tutup penyertaan adalah pada 28 OKTOBER 2012 jam 12am!
Semua jawapan akan dibaca dan dinilai oleh PARA JURI PILIHAN MQS hehee ^_^ So, ini bukan lucky draw ataupun random picker yea.

Jawapan yang MENARIK sudah pasti berpeluang untuk mendapatkan hadiah yg MENARIK juga tu hehee..

SELAIN DARI ITU! Waaaaah, macam gempak je ni! ^_^ Selain dari itu SATU HADIAH MISTERI akan diberikan kepada individu yang SHARE post ini paling kerap sepanjang Give-a-Way ini berlangsung! So, jangan lupa sharekan post ini kepada kawan-kawan yaa! Hanya perlu click link SHARE yang ada bawah post ini ♥

Sebarang pertanyaan boleh tanya ok! ^_^ HAPPY GIVE-A-WAY, PEEPS! ♥

2 comments:

EFEO said...

alaa..dah tutup ke penyertaannya..Nak mencuba nasib. as a beginner, i need those kit. huhu.

Alia Syaza :) said...

mana nak dapat kit tu? nak nakkk !