Thursday, February 17, 2011

Soul Sisters Quilling Shop Are Now Open!!! ^^*

Soul Sisters Quilling Shop kini kembali di buka ^^* Yeaaaay!
Jom serbu joooom
SSQS menghadirkan Quilling Beginner Kit yang lengkap dan comeeel ^^*
Jangan sampai terlepas sebab kits ini limited edition!

Juga menghadirkan warna warna baru yang cantiiiiiik!
Pilihan packaging yang bervariasi; 25pcs quilling strips atau 50pcs quilling strips dan 100 pcs quilling strips!!!


So...
Jangan tunggu lama lama, nanti di ambil orang, hehehee ^^


23 comments:

ChibimarukO said...

berapa pricenya?

Solehah Muhammad said...

boleh check blog ssqs terus ya :)

r.e.h.a f.a.r.e.h.a.h said...

ad stock x??

adanya kamu said...

mcm mna nk order ni???

Anonymous said...

npe ta leh nk tgk shop tu eh ?

kikin said...

Assalam, saya nak beli beginner kit i, nak tau harga , kenapa x boleh bukak link yang u bagi tu?

Azira said...

Assalammualaikum Saudari Solehah Muhammad..saya berminat nak membeli "Quilling Beginner Kit"..Saya dah try buka link "Soul Sisters Quilling Shop" tapi tak boleh so boleh tak saudari pm saya harganya..email me at asluviera88b@gmail.com
thank you ^_^

INSPIRASI dua LENSA said...

nape xleh nk tgk link ni ye.. jd denied n nk permission.. sy berminat.. ada lg ke stock

PeiingLee said...

still selling? am interested too... can you email me the price/booklet/pamhplet? llpi_meteor@hotmail.com Thanks~!

Anonymous said...

brapa harga? email kat fiena_fei@yahoo.com

Anonymous said...

sy mmg tgh mencari bnda2 ni nanti tlg pm harga ya...tq

noa craft said...

assalammualaikum wbt.....sy mmg tgh mencari set ni nanti tlg pm harga ya...time kasih

Anonymous said...

Pm price utk set ne..ASAP... Tq. Email kat rafidah.mpk@gmail.com

putri fazlin said...

salam sy pun berminat dgn quilling ni.. tgh cr material..tlg pm harga ye.. sbb sy xleh bkak soul sister quilling shop tu. access denied.

Ain Farahin said...

assalamualaikum wbt...sy berminat nak dpt kn starter kit tu...boleh x pm hrga plus postage skali..dah try klik link tp x boleh nk trus ke bloggshop tu...email details kt farah_sf89@yahoo.com.my

tq..

Anonymous said...

Hi,

saya berminat dengan starter kit itu. Boleh tak email me the detail. abt price and postage.
email : bavanish_v@yahoo.com

Si Pengemis Iman said...

Salam,sy bminat nak beli kit ni..ada stok lg?pm sy k..xleh nak bukak link
ainzakiah@yahoo.com

Anonymous said...

saya tak boleh bukak link la sis .

asywaq said...

Salam.sy bernminat nak beli set ni..link shop u perlukan permission,xleh buka.plz reply to my email.
omarida.hab@gmail.com

tq

NaN SalwaNie said...

sis de stok lg ke ?Pm me price

thanks

nansalwanie@gmail.com

Nurul Husna Ismail said...

salam sis..
saya berminat dengan starter kit tu..boleh email details dia x?
nhusna.ismail@gmail.com
Tq..

Nur husna said...

Assalamualaikum sis..saya berminat bende ni boleh email details tak Nur_melody50@yahoo.com

Anonymous said...

salam....
ada lagi tak begginer kits?