Saturday, December 4, 2010

Q017: Bookmarks


Heeep! Apa dah jadi ni..?!!
Mana quilling? Manaa? Manaa? Hahaa *^_^*
I curang jap dengan quilling tau untuk entry kali ni, hikks. Harap my paper strips, shredder semua tak merajuk ^_^

Tanpa di sedari [err, sebenarnya sedar jek, hehee~] saya telah menjadi seorang collector warping paper! Macam macam jenis ada dalam simpanan, dan TIDAK PERNAH sama sekali di pakai -_- hohoo! Apa nak jadi. Ye laa, semua orang pun tau warping paper taklah mahal mana, dan mereka selalunya cantik! Owwh, mana tahan untuk tidak membeli. Lepas tu campak dalam craft box. Lepas tu beli lagi. Campak lagi. Huh!!!

Hari ini, dengan rasminya saya menggunakan mereka ^_^ Setelah pagi tadi bertungkus lumus meng-quilling-kan white frame, sessi malam pula dipenuhi dengan membuat bookmark! Sampai juling mata tau o_O hahaa.

Tapi semua bookmark ini belum siap lagi, tengah tunggu eyelet dan eyelet punch sampai dulu, barulah mereka akan secara rasmi siap. Owh, cant wait for the eyelet punch set. Walaupun tak dapat LAGI nak beli yang Cope-A-Dile Punch Kit yang pink version tu [huhuu, mereka mahal untuk ukuran poket saya, jadi duduk diam diam dulu dalam wish list okei] pakai yang biasa dulu pun dah okei ^_^ Kesabaran itukan buahnya manis, hehee~


Hemm, berikut adalah punch yang di pakai untuk buat all the bookmarks ^_^ Hehee, bukan punch dari Martha Stewart yep (T_T)! Hohoo, tak apa, sabar sabar ^_^

Haa, sampai dua entry untuk hari ini, itu menunjukkan saya sedang MENIKMATI rasa bosan dan sepi di sini, hehee. Okei, gtg! ^_^

No comments: