Wednesday, October 6, 2010

Q003: How Lucky Me!

Hohooo! Tak leh tahan untuk up-date!

Saya rasa saya adalah orang yang paling unlucky dalam urusan lucky draw atau giveaway atau apa-apa sajalah yang seangkatan dengannya. Tak pernah even sekali pun dapat! Hahaa, poor me. Dan memang dah malas pun nak mencuba, so kalau ada memang jarang sangat cuba ^_^ Nyampah tau!

Tapi sebab lately kan tengah kena virus Quilling, huhuu, so bila tengok ada giveaway dekat blog Kak Lin, dengan sekali lalu pun saya SAJA-SAJA je cuba, kat fikiran tak terfikir KALAU MENANG. Menatap hasil tangan Kak Lin di blog pun dah cukup nikmat, sampai tak terbayang kalau dapat tgk depan mata ^_^ Hahaa [ayat bodek nampak]

Tadi, nampak Kak Lin tweet the result dekat twitter tapi hati tak terniat nak bukak link tu sebab rasa mcm tak mungkin je ada nama saya kan. Huh!

Tapi, tak berapa lama ni, bila 'terbuka' blog Kak Lin, OH MY GOD! Tak sangka sangat tgk nama no 3 tu; UMMU SOLEHAH MUHAMMAD ^________^

Aaaaaaa, suka sangat. Suka, suka! Sukaaaa!

So now, tinggal nak bg details kat Kak Lin dan tunggu the card akan jadi mine! ^_^ Jeles tak? Jelesss tak? Hahaaa!

Thx Kak Lin.

Err, harap lepas ni My Soul-Sister plak buat giveaway ^_^ Hahaa! [paksa!]

The Gorgeous Card

3 comments:

Noor Azlina Abdul Samad K. said...

hehehe! Kak Lin pun jarang2 dapat menang giveaways huhuhu....nyampah jugak nak enter kekadang tu sebab susah sangat nak menang..eekekeke....Kak Lin pun hope Asma' akan buat giveaway nanti, for sure Kak Lin akan join in hehehe!! ;)

Ummu Solehah Muhammad said...

yes! dia mmg harus untuk buat! :p

Joy said...

This work very lovely I like it ^__^