Sunday, September 16, 2012

Happy Birthday Easel Card

Rushing juga menyiapkan card ni. Curi-curi masa yang ada, but alhamdulillah akhirnya siap juga dan dapat pass by hand kepada tuannya. Dan alhamdulillah tuannya berpuas hati ^_^

Nak diberikan kepada peminat motor RXZ. Hehehee, perah otak jugaklah macam mana nak quillingkan motor RXZ, hahahaa. Banyak kali buat draf atas kertas tak jadi-jadi -_- Akhirnya alhamdulillah ada seorang "machanic" yang membantu <3 Hehee, tq!

Entah ada rupa RXZ atau tak tu yea, hehehee ^_^



Belajar letak tali pada eleyet ni belajar masa gi workshop Little Syam ^_^ tq teacher!



Easel card type. Suka greeting card mcm ni sebab boleh jadi mcm stand jugak <3


Just for you. Ada 1 je card ni dalam dunia tau! ^_~



The RXZ! Hehehee

Enjoice!

2 comments:

emoon said...

assalamualaikum...mcm mana nak akses ke soul sister quilling shop?? dah try klik dkat link..xbolehla...huhu

MetalFimo2 said...

i biglietti di auguri sono molto belli , brava se ti va passa da me www.metalfimo2.blogspot.com